Alle geruchten over de iPhone 6 – Deel 2

By | 2 september 2014

Ben jij ook zo benieuwd naar de nieuwe iPhone? Wij ook, vandaar dat we ook prima op de hoogte zijn van de laatste geruchten. Uiteraard hopen we de komende tijd nog veel meer geruchten op te pikken en zitten we met spanning te wachten op deze nieuwe iPhone, die 9 september van dit jaar uit zal komen.

Uitgelekte informatie over de Iphone 6

Gelukkig is er genoeg uitgelekte informatie te vinden over de iPhone, zodat we vast een idee hebben wat we van deze iPhone kunnen verwachten.
Ten eerste zal het beeldscherm een stuk groter zijn dan we zijn gewend van de iPhone. In opvolging van zijn concurrenten heeft Apple besloten om een wat groter beeldscherm aan te bieden. Er zullen dus ook twee formaten beeldscherm uitkomen, namelijk een 4,7 en een 5,5-inch beeldscherm. De huidige iPhone 5S heeft een 4-inch beeldscherm.
Verder komt er een andere processor in de Iphone 6, waardoor de telefoon nog sneller is en meer op kan slaan. De processor schijnt zelfs zo goed te zijn dat er spelletjes van de xbox en PS3 op zouden kunnen worden gespeeld. (Wie weet is dat toekomst muziek). Ook is het geheugen door het toevoegen van deze processor voor een aanzienlijk deel uitgebreid.
Ook het maken van foto’s is met de iPhone 6 een stuk leuker dan met zijn voorgangers. Dit komt omdat Apple er moeite in heeft gestoken om de camera een stuk beter te maken. Dit is nu ook gelukt door het uitbreiden van de resolutie en de diafragma flink te vergroten. De foto’s die je maakt met deze telefoon zijn van een stuk betere kwaliteit, doordat ze een stuk scherper zijn. Het is nu ook mogelijk om fatsoenlijke foto’s in het donker te maken. Je kunt nu dus ook leuke snapshots maken tijdens een feestje als het wat donkerder is.

iPhone 6 kopen

iPhone 6 kopen?

Kortom, de release van de iPhone 6 is een echte verbetering wat betreft de iPhones. Apple kan de concurrentie weer prima aan en heeft het weer waar gemaakt door 9 september een echte succesvolle iPhone weer op de markt te brengen. De iPhone 6 kopen of een iPhone 6 abonnement afsluiten zal waarschijnlijk in september al mogelijk zijn. Dit zullen we echter nog even moeten afwachten; op 9 september weten we meer!

Geef een reactie