Alle iPhone 6 geruchten op een rijtje

By | 1 september 2014

Sindskort is de iPhone 6 release datum bekend, dat wordt namelijk 9 september. Vele fans zitten hier al maanden op te wachten en moeten nu nog wat maanden. Maar om het allemaal wat minder zwaar te maken zullen we wat informatie over de verbeteringen van de iPhone 6 bekend maken.

De verbeteringen van de iPhone 6

Het eerste wat opvalt als je de iPhone 6 met de iPhone S5 vergelijkt is het grote beeldscherm. Apple heeft besloten om het beeldscherm wat groter te maken, waardoor het nog beter geschikt is om filmpjes, foto’s enzovoorts te bekijken. Omdat niet iedereen houdt van een groot beeldscherm, heeft Apple besloten om een 4,7 inch scherm aan te bieden voor de mensen die een niet al te groot scherm willen en een 5,5 inch scherm voor mensen die liever een groter scherm hebben.

Maar dat is nog niet alles, er zijn meer interessante specificaties van de iPhone 6. Apple heeft ook een andere processor gebruikt voor de iPhone 6. Hierdoor is de iPhone nog een stukje sneller dan zijn voorgangers en kun je nog meer informatie opslaan. Dit is ideaal voor mensen die hun iPhone ook al fototoestel gebruiken of om veel fimpjes te kijken.

Verder is ook de camera van de iPhone 6 een stuk beter. Door een grotere diafragma in te bouwen, kun je scherpere foto’s nemen. Dit is vooral te merken op donkere plekken, bij de iPhone 5 hield dat namelijk nog wat te wensen over. Foto’s genomen op donkere plekken waren namelijk niet duidelijk en soms zag je zelfs niets. Dit is nu verholpen door de grotere diafragma en een betere resolutie.

iPhone 6

Waarschijnlijk zijn er nog veel meer verbeteringen die nog niet uitgelekt zijn, maar de verbeteringen die wel uitgelekt zijn veel belovend.

Kortom, de iPhone 6 vormt een ware verbetering van de iPhone 5S die nogal wat te wensen overliet. Het is dan ook zeker aan te raden om de iPhone 6 aan te schaffen. Je krijgt namelijk veel meer waar voor je geld. Zeker als je weet dat de iPhone 6 maar een klein prijs verschil heeft met de iPhone 5. Wil je de iPhone 6 kopen? Dan weet je zeker dat je beschikking hebt over een mobiele telefoon met uitstekende technische specificaties.

Geef een reactie