De specificaties van de iPhone 6

By | 30 augustus 2014

We hebben wat onderzoek gedaan naar de iphone 6 specificaties, en we kunnen vertellen dat deze niet mis zijn. Doordat ze ons wel even hebben verrast vonden we het een goed idee om even een opsomming te maken van de specificaties, en deze te delen.

iPhone 6

We beginnen bij het scherm
Het scherm, en zo dus gelijk de gehele telefoon zal te krijgen zijn in 2 formaten en dit komt door de 2 formaten retina schermen in de maten 4,7” en 5,5”. De kleinste versie is zelfs al een stuk groter dan de iphone 5 ( welke al een flinke formaat update had tegenover de iphone 4 ). Het scherm zou ook minder tot niet breekbaar moeten zijn, dit komt doordat het scherm gemaakt zou zijn van saffierglas dat vele malen sterker is dan het glas dat apple voorheen gebruikte. Doordat het scherm zoveel groter is gemaakt zal de bediening ook fijner en gemakkelijker worden, en dit zorgt voor een uiterste gebruiksvriendelijkheid.

De behuizing
De behuizing van de iphone 6 zou meer afgerond zijn, en van een nog duurzamere soort aluminium gemaakt zijn. De kleuren zouden bestaan uit goud, grijs en zilver. Ook zal de behuizing groter zijn, en maar net om het scherm heen passen, waardoor dus eigenlijk de gehele telefoon het scherm is en daarnaast zou de gehele telefoon nog platter worden.

Stuurprogramma
Er is een grote wijziging geweest in het bekende stuurprogramma IOS, en bij de iphone 6 zal gebruik gemaakt gaan worden van het nieuwe IOS 8 besturingssysteem. Met  IOS 8 zou icloud eenvoudiger te bedienen moeten zijn, en zou ook het bekijken van foto’s en video’s en er zullen handigere toetsenborden zijn gemaakt. Ook zou het de communicatie tussen verschillende apple apparaten hebben verbeterd met deze update.

Camera
De 13 megapixel camera is Apple’s grootste verrassing. De camera heeft hierdoor namelijk zo’n enorme upgrade gekregen, dat zowel foto’s als video’s nu echt waanzinnig scherp zouden zijn. Het vernieuwde scherm maakt natuurlijk het hele plaatje compleet, en zorgt ervoor dat de gemaakte foto’s en video’s geheel tot hun recht komen door de scherpe weergave.

Geef een reactie