Een iphone 6 los kopen binnenkort mogelijk!

By | 28 augustus 2014

We hebben het al vaker gehad over de voordelen van een iphone 6 los kopen, en het blijft een goed idee om dit te doen omdat het vele voordelen met zich meebrengt. Binnenkort is de iphone 6 uit, en ik kan niet wachten om deze uit te gaan proberen. Op het internet ben ik al een tijdje de iphone 6 geruchten aan het volgen, en ik ben er zeker van dat ik zelf de iphone 6 ga aanschaffen en dit heeft te maken met de enorme vooruitgang die de telefoon met zich meebrengt en waarschijnlijk ook wel een groot deel nieuwsgierigheid.

Wat voor voordelen brengt een iphone 6 los kopen met zich mee?

Ten eerste ben je veel goedkoper uit door de iphone 6 los te kopen, dan via een abonnement of een leasecontract. Bij een leasecontract huur je de telefoon alleen maar als ware, je moet de telefoon namelijk aan het eind van je overeenkomst weer inleveren. De iphone blijft namelijk een bezit van de provider.

Door het leasen van een telefoon ben je dus als waren een hoop geld kwijt, zonder dat de telefoon van jou is. Het is dus zeker af te raden om dit te doen, het enige voordeel dat je hierbij hebt is dat ook het onderhoud bij de aanbieder ligt. Als de telefoon dus kapot is, wordt deze altijd kosteloos gerepareerd, of je krijgt een nieuwe. Dit is uiteraard niet het geval als je je mobiel gekocht hebt. Dat is echter het enige nadeel dat je hebt als je een iphone 6 los koopt, maar ook daartegen kun je je verzekeren. Ik vind het dus geen zwaar wegende reden om een telefoon te leasen, in plaats van een losse iphone 6 kopen.

losse iphone 6

Een andere manier om in bezit van de telefoon te komen is door middel van een abonnement. Je krijgt dan vaak tegen een bijdrage en een hogere maandelijkse last de telefoon bij je abonnement. Het grote nadeel hiervan is dat je altijd te veel betaald, doordat je ook minimaal 2 jaar vast zit aan een abonnement. Als je het verschil uitrekent met een simonly en dit abonnement krijg je vaak de schrik van je leven. De kosten lopen dan namelijk enorm op. In dit geval loont het dus ook om de iphone los te kopen.

Verder krijg je door het kopen van de iphone het voordeel dat je zelf kunt kijken welk abonnement in jouw geval het beste is. En als je geen abonnement wil afsluiten maar een prepaid of een simonly kan dat ook. Je krijgt dus veel meer vrijheid dan bij het afsluiten van andere overeenkomsten.

Kortom, de iphone los toestel kopen heeft vele voordelen en een betere keuze kan je dan ook niet maken. Het enige lastige hiervan is dat je wel het geld ervoor moet hebben. Maar ook daarvoor kun je sparen. Ik ga dus zeker de iphone 6 los kopen, ik vind de voordelen namelijk zwaarder wegen dan de nadelen. Wat doe jij?

Geef een reactie