Geld besparen op je abonnement

By | 20 april 2016

Een mobiel abonnement is natuurlijk heel leuk en er zijn tal van functies die u kunt doen met de telefoon, maar er zit ook een keerzijde. Een smartphone abonnement is namelijk niet onbeperkt (in de meeste gevallen) en daarom moet u weten hoe u geld kunt besparen op uw mobiele abonnement.

media_xll_3137315

Internetverbruik

Om zo min mogelijk MB’s in uw abonnement toe te voegen, raden wij u aan om op een verstandige manier met uw MB’s om te gaan. Hiervoor zijn een aantal handigheidjes en deze zullen wij voor u op een rijtje zetten.

Allereerst is het natuurlijk goed om overal waar mogelijk Wi-Fi te gebruiken. Deze vorm van internet is kosteloos en kunt u bijna altijd bezoeken. Bij openbare gelegenheden zijn deze over het algemeen open, maar in sommige gevallen een wachtwoord nodig. U kunt hier echter gerust naar vragen bij de eigenaar.

Bij een smartphone horen natuurlijk diverse applicaties. Veel mensen sluiten de apps echter niet goed af en hierdoor blijven ze op de achtergrond werken. Wij raden u aan om de applicatie volledig af te sluiten, wanneer u deze niet meer gebruikt. Hierdoor zal er geen data meer op de achtergrond worden weggesluisd en kunt u volledig gebruik maken van de beschikbare MB’s.

Zware activiteiten zijn ook killers wat betreft het gebruik van data. Bijvoorbeeld het updaten van applicaties of het downloaden hiervan is verstandig om met een Wi-Fi verbinding te doen. Hierdoor is het kosteloos en kunt u een hoop MB besparen voor in de toekomst.

Persoonlijk plaatje

Bij het afsluiten bijvoorbeeld een abonnement voor een iPhone 7 moet u er rekening mee houden dat dit in het begin zeker niet goedkoop zal zijn. Het toestel zal net op de markt zijn en dus nog erg duur in aanschaf zijn. Dit zal de aanbieder dan ook doorberekenen in de maandelijkse kosten van het abonnement. U moet er altijd zeker van zijn hoeveel minuten of data u verbruikt, zodat u een passend abonnement kan afsluiten.

Geef een reactie