iPhone 6, een los toestel kopen

By | 26 augustus 2014

Veel mensen gaan de Iphone 6 los kopen zodra deze uit is. Deze nieuwe iPhone kost niet veel duurder dan zijn voorganger. Hij is namelijk maar slechts 100 euro duurder dan de iPhone 5, voor dit prijs verschil hoef je het dus niet te laten. Daarbij zitten er voordelen aan om de Iphone 6 los te kopen in plaats van het afsluiten van een abonnement.

Voordelen Iphone 6 los kopen

Ga de Iphone 6 los kopen en je geniet van het grote voordeel dat de telefoon meteen van jou is.
Als je de Iphone 6 niet los kunt kopen, kun je vaak wel een leasecontract afsluiten of een abonnement. Het afsluiten van een leasecontract is iets nieuws en steeds meer bedrijven bieden het aan. Het addertje dat onder het gras zit is dat als je de Iphone 6 least je aan het eind van de contractperiode je telefoon weer in moet leveren. Dit is natuurlijk zonde als de telefoon nog goed is. Je hebt dan minimaal een jaar iets afbetaald wat uiteindelijk toch niet van jou wordt.

Een andere mogelijkheid die de meeste bedrijven aanbieden is om een telefoon bij een abonnement te nemen. Je bent dat als ware je telefoon aan het afbetalen doordat je iedere maand iets meer betaald. Als je de telefoon via een abonnement koopt ben je een dief van je eigen portemonnee. Je betaalt namelijk veel te veel voor je telefoon doordat je de telefoon iedere maand voor een gedeelte betaald, plus nog zogenaamde rente.
Ook moet je vaak nog een kleine bijdrage betalen voor de telefoon, omdat het een dure telefoon is. Om er zeker van te zijn dat ze op je verdienen, ben je vaak wel verplicht om een abonnement af te sluiten van minimaal twee jaar. Je hebt dus minimaal twee jaar een veel te duur abonnement. Een ander nadeel dat je hebt als je de telefoon per abonnement aanschaft, is dat als je telefoon kapot gaat, je toch nog de contractperiode moet blijven doorbetalen en je dus betaalt voor iets dat je niet meer hebt.

Nadelen Iphone 6 los kopen

Uiteraard heeft het kopen van een Iphone 6 na de iPhone 6 release ook enkele nadelen. Bij het leasen van een telefoon blijft de telefoon van de provider, waardoor zij ook het onderhoud doen. Is de Iphone dus kapot, dan repareren ze hem gratis of je krijgt een nieuwe. Dit is dan ook het enige voordeel dat je hebt, maar dit voordeel kun je ook bij een Iphone 6 krijgen als je hiervoor een verzekering afsluit. Oftewel, dit nadeel wegen we niet echt zwaar.

Kortom, de Iphone 6 los kopen is zeker lonend. Kun je een Iphone 6 betalen, dan moet je dat zeker doen. Je hebt daar vele voordelen van die je niet hebt bij een leasecontract of bij een abonnement waarbij je de telefoon erbij krijgt. Bij een abonnement betaal je namelijk veel te veel voor de telefoon en bij een leasecontract betaal je voor de telefoon die nooit van jou wordt. Een Iphone 6 los kopen is dus de goedkoopste en slimste keus die er is, mits je er ook het geld voor hebt natuurlijk.

iphone 6 release

Geef een reactie