iPhone 6 vs iPhone 5

By | 22 augustus 2014

Zit je ook al zo lang te wachten op de iphone 6, dan hoef je nu niet lang meer te wachten. Naar verwachting kun je de iphone 6 kopen aan het einde van dit jaar. Maar waarin onderscheid deze mobiel zich van de iphone 5?

De verbeteringen van de iphone 6
Zoals je waarschijnlijk al begrepen hebt is de iphone 6 een verbeterde versie van zijn voorgangers. De telefoon heeft bijvoorbeeld een betere processor, waardoor de telefoon nog zwaardere programma’s kan afspelen. De telefoon zou in theorie zelfs spelletjes die geschikt zijn voor verschillende spelcomputers af kunnen spelen. Door het toevoegen van deze processor verslaat deze telefoon al zijn concurrenten. Wil je dus de beste telefoon op de markt in je bezit hebben, dan moet je zeker de iphone 6 los kopen. De verbeterde processor is niet het enige wat Apple aan de iphone heeft verbeterd.

iPhone 6 los kopen

De grafische kwaliteiten zijn nog beter dan de grafische kwaliteiten van de voorgangers. Om dit nog beter weer te geven, heeft Apple gehoor gegeven aan het verzoek van consumenten om een iphone op de markt te brengen met nog een groter scherm. Als consument zijnde kun je kiezen tussen twee soorten schermformaten, namelijk eentje van 4,7 inch en eentje van 5,5 inch. Ook heeft het scherm een nog hogere resolutie, waardoor alle beelden nog scherper worden afgebeeld. Ben je dus op zoek naar een mobiel die prima geschikt is om filmpjes te kijken of spelletjes te spelen, ga dan zeker een iphone 6 los toestel kopen. Je zult er zeker geen spijt van krijgen.

Ook de mogelijkheden van het nemen van scherpere foto’s is uitgebreid. Je kunt nu ook mooiere foto’s in donkere ruimte nemen, dit was eerder nog niet echt mogelijk. Dit komt ook door de hogere resolutie en de grotere diafragma. De kwaliteit die je mag verwachten van de foto’s die je maakt met behulp van deze telefoon zijn dus nog nog hoger.
Een andere verbetering die je krijgt als je een inphon 6 gaat kopen is de flinke uitbreiding van het geheugen van de de telefoon. Het is zelfs zo dat het geheugen van de mobiel twee keer zo groot wordt als die van de iphone 5, waardoor je nog meer spelletjes, filmpjes, foto’s en apps kunt opslaan op je mobiel.
De iphone 6 los kopen
Veel mensen kunnen niet wachten tot de iphone 6 op de markt wordt gebracht. De prijs van de nieuwe telefoon is ook zeer aanvaardbaar, het nieuwste model zal namelijk maar 100 euro duurder zijn dan de laatst uitgekomen iphone. Daarbij is het ook nu mogelijk om de iphone met behulp van een abonnement aan te schaffen, waardoor je de telefoon als ware als een afbetaling kan aflossen.

Kortom, de verbeteringen van de iphone 6 zijn boven onze stoutste verwachtingen. Naar verwachting zullen vele consumenten de iphone 6 los kopen zodra deze op de markt is gekomen gezien zijn betaalbaarheid en de betaal mogelijkheden. Zoals je hebt gelezen is de nieuwe iphone een serieuze verbetering op zijn voorgangers en zal de concurrentie ook weer flink aan de gang moeten om dit te verbeteren.

Geef een reactie