iPhone 6 zonder abonnement afsluiten is mogelijk vanaf september

By | 26 augustus 2014

iphone 6 concept
Zie je het niet zitten om een abonnement te nemen, of kun je om wat voor reden dan ook geen abonnement afsluiten? Of wil je liever bellen met een prepaid kaart? Dan is een iphone 6 los toestel kopen misschien wel een goed idee. Voor een iphone 6 los toestel kopen is geen abonnement nodig, en het is makkelijk en snel te regelen. Natuurlijk kun je dit ook doen als je een abonnement hebt, bij sim only abonnementen word er vaak gekozen voor de aanschaf van een los toestel. Dit simpelweg omdat het veel geld kan schelen.

Een iphone 6 los toestel kopen voordelen

Een iphone 6 los toestel kopen biedt de nodige voordelen. Zo kun je aanzienlijk besparen op abonnementskosten, maar ook wanneer je liever geen abonnement wilt ben je tot niets verplicht en kun je ook gewoon je iphone 6 gebruiken met een prepaidkaart. Ook zit je niet vast aan toestellease. Niet alle providers gebruiken toestellease, maar het zal steeds vaker gebruikt gaan worden doordat toestellen zoals de iphone steeds duurder worden. Met een los toestel zit je nergens aan vast, en zelfs als je een abonnement hebt dan zal deze een stuk goedkoper zijn doordat er geen kosten voor het toestel berekend zijn in het maandbedrag van het abonnement. Bij een abonnement krijg je zogenaamd het toestel gratis, maar natuurlijk moet het toestel wel betaald worden en daarom zijn de maandelijkse abonnementskosten flink hoger en hier kun je natuurlijk flink mee besparen. Bij sommige aanbieders durven ze zelfs nog om een eigen bedrage te vragen voor het toestel.

Een iphone 6 los toestel kopen nadelen

Helaas hebben voordelen ook nadelen. Er zijn er natuurlijk althans weinig te noemen wat betreft de telefoon zelf, maar we moeten wel toegeven dat het toestel een aardige prijs heeft. Veel mensen kunnen en willen niet in één keer een bedrag ter waarde van een weekend weg, plus verschillende uitstapjes kwijt zijn aan een telefoon. Voor deze mensen is het dan ook af te raden op de iphone 6 los te kopen.

Verder heeft het leasen van een telefoon ook als groot voordeel dat het onderhoud er ook bij zit. Dit houdt in als je telefoon kapot is, je deze kosteloos gerepareerd krijgt of zelfs een nieuwe krijgt. Dit is niet het geval als je iphone 6 los gekocht hebt, je moet dan zelf de reparatie betalen. Wel heb je als telefooneigenaar wel de mogelijkheid om je te verzekeren. Ook dan moet je een bepaald bedrag iedere maand extra betalen, maar als er dan iets mis is met je iphone, ben je niet zoveel geld kwijt.

Dus wil je een iphone 6 los kopen? Dan is dat zeker een mogelijkheid. Maar hou dan ook naast alle voordelen de nadelen in gedachte. Het los kopen van een toestel is interessant, en over het algemeen goedkoper maar het is wel direct een aardige som geld die betaald moet worden voor het toestel. Maar ondanks dat, is het kopen van een iphone 6 zeer zeker de moeite waard.

Geef een reactie