‘iPhone 6S in september gelanceerd’

By | 2 juni 2015

De kans is groot dat de nieuwe iPhone 6S al in augustus van dit jaar wordt aangekondigd, althans dat meldt de altijd goed ingevoerde marktanalist Ming-chi Kuo vandaag. Hij weet te vertellen dat de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus zeer waarschijnlijk in augustus worden aangekondigd, en in september worden gelanceerd op de wereldwijde markt, waaronder in Nederland.

iPhone 6S abonnement

iPhone 6S kopen vanaf september mogelijk

Het afsluiten van een iPhone 6S abonnement is zeer waarschijnlijk vanaf september 2015 mogelijk. Of dit in het begin of aan het einde van de maand is, weet Ming-chi Kuo niet te vertellen.

Apple kondigt nieuwe iPhone toestellen vaak pas in september van het jaar aan, maar dit maal zou Apple eerder willen zijn met het aankondigen van de iPhone 6S, in verband met de mogelijk lancering van de Samsung Galaxy Note 5 begin september. Met de vroege aankondiging wil Apple het bedrijf Samsung dus te slim af zijn.

Wil je de iPhone 6S kopen of een iPhone 6S abonnement aanbieding benutten? In september zullen wij de goedkoopste iPhone 6S aanbieders op een rij zetten.

Geef een reactie