‘iPhone se abonnement afsluiten vanaf 18 maart mogelijk’

By | 15 februari 2016

Naar alle waarschijnlijkheid brengt Apple niet in september 2016, maar ook in maart 2016 al een nieuwe iPhone uit. Het zou gaan om de ‘iPhone SE’, een nieuw budgettoestel van Apple die intern veel weg heeft van de iPhone 6s, maar qua uiterlijk veel weg heeft van de iPhone 5s.

iPhone SE: release op 18 maart

Volgens de laatste geruchten zou de nieuwe iPhone se worden aangekondigd tijdens een persconferentie op 15 maart aanstaande. Het vermoeden is dat het drie dagen later mogelijk is, op 18 maart, om een iPhone se abonnement aan te schaffen of het toestel los te kopen in de winkels. Het is niet duidelijk of dit ook voor Nederland geldt. Het is vaak gebruikelijk dat het toestel enige tijd na de lancering in Noord-Amerika naar Nederland wordt gebracht.

iphone 5se abonnement

Specificaties

De iPhone se is een sterk verbeterde variant van de iPhone 5s, en zou er toe leiden dat de iPhone 5s niet meer wordt verkocht. Apple speelt met de SE in op de vraag naar een kleinere iPhone. De hardware van de SE zal sterk verbeterd zijn, en veel weg hebben van de iPhone 6s. Het design zal naar alle waarschijnlijkheid niet veel anders zijn dan de iPhone 5s, ook het scherm zal dus 4-inch zijn. Het toestel zal naar alle waarschijnlijkheid verkrijgbaar zijn in de kleuren space gray, rose gold en silver en verkrijgbaar zijn in een 16GB en 64GB uitvoering. Naast de aankondiging van de se wordt ook de iPad Air 3 aangekondigd tijdens het evenement.

Geef een reactie