Met de iphone 6 kun je multitasken

By | 1 september 2014

Het is raar om dit te zeggen, maar de iphone 6 is er echt om te multitasken. Bij de iphone 6 is rekening gehouden met het feit dat mensen zoveel mogelijk willen doen in een korte tijd. E-mail lezen, whatsappen spelletjes en ga zo maar door. Op iphones draaien tegelijkertijd meerdere apps, en zelfs dan zijn de  iphones nog snel en openen ze bijvoorbeeld heel snel een e-mailtje of kun je er heel snel een berichtje mee lezen en een seconde later een spelletje spelen of facebooken. Ga zo maar door, maar waar het op neer komt is dat een iphone een echt multitasking apparaat is dat het mogelijk maakt om in zeer korte tijd zeer veel dingen te doen.

 iPhone 6 kopen

De iphone 6 vervangt een aantal apparaten

Voor zover er nu nog een computer nodig is, zal dit steeds minder gaan worden met de komst van tablets en telefoons als de iphone 6. De iphone 6 zal nog sneller zijn dan zijn voorgangers, en ook nog eens groter. Nu lijken 4.7inch en 5.5inch schermen wel erg groot voor een smartphone, maar daarom zullen er ook 2 maten worden uitgebracht en hiermee zorgt Apple dat de iphone 6 voor iedereen aantrekkelijk blijft.

Verbinden via Icloud

Icloud is niet zo nieuw meer, maar het zal met de Iphone 6 nog makkelijker worden om toegang te krijgen tot andere apple apparaten zoals de ipod of imac. Het zou dus makkelijk moeten zijn om gegevens uit te wisselen van het ene naar het andere apparaat door de aanpassingen die hebben plaatsgevonden in de icloud update, dit is dan ook weer één van de redenen waarom wij zeggen dat de iphone 6 een echte alleskunner is en een telefoon om mee te multitasken.

Meer apps op 1 scherm

Met IOS 8 zou het mogelijk zijn om meerdere apps tegelijk te openen op 1 scherm. Nu is het tegelijk openen van meerdere apps op een iphone niets nieuws, maar wel wanneer je kunt switchen tussen deze apps op 1 en hetzelfde scherm. Door de telefoon op deze manier te gebruiken gaat alles net ietsje sneller dan normaal, en dit is handig als je druk bezig bent.

Geef een reactie