Verstandig je smartphone gebruiken

By | 20 april 2016

Bij het kopen van een telefoon moet u ook rekening houden met de gebruiker van de telefoon. Sommige personen zijn zo ingesteld dat zij op een dusdanige manier met hun telefoon omgaan en daardoor de spullen snel beschadigen. Daarom zullen wij u op de hoogte brengen van de beste manier om met uw smartphone om te gaan. Wij wensen u allereerst veel plezier met uw telefoon.

132163_smartphones

Bescherming

Bij de aanschaf van een nieuwe smartphone raden wij u aan om een smartphone hoesje aan te schaffen. Hierdoor beschermt u de telefoon tegen val en stoot schade. Wanneer u iets meer investeert zult u ook een betere bescherming kunnen realiseren zoals ook de bescherming tegen waterschade en grotere stootschade.

De bescherming hangt ook geheel af van de gebruiker van het toestel. Kinderen zullen over het algemeen iets intensiever met een telefoon omgaan en zijn over het algemeen wat minder zuinig op hun spullen.

Verzekering

Koopt u een nieuwe smartphone of sluit u een nieuw abonnement af? Dan raden wij u aan om ook eens te kijken naar de verzekering van een smartphone. Op deze manier beschermt u de smartphone niet fysiek voor een ongeval, maar u kunt wel de schade ‘gratis’ laten maken. Afhankelijk van het type toestel wat u heeft zult u een maandelijks bedrag moeten betalen.

Is het voor u verstandig of niet? Dit hangt geheel af van de gebruiker van het toestel en de prijs van het toestel. Bij een relatief goedkoop toestel is het zonde om een ‘dure’ verzekering af te sluiten en achteraf voor niks betaald te hebben. Vaak kunt u dan beter een nieuw toestel kopen wanneer deze defect is.

Kinderen

Krijgt uw kind voor het eerst een telefoon? Dan raden wij u aan om te beginnen met een eenvoudig toestel welke niet zo snel kapot gaat. De kinderen kunnen wennen aan het gebruiken van een telefoon en bij het defect raken zullen de kosten niet hoog liggen.

Geef een reactie