iPhone 6 los kopen?

By | 25 augustus 2014

Iedereen wil graag een nieuwe telefoon, en deze technologie gaat zo ontzettend hard dat het tegenwoordig niet echt meer te doen is om maar altijd het nieuwste model te hebben. Een telefoonabonnement is vaak verbonden aan een één of tweejarig contract en daarom willen we graag ook zo lang met onze telefoon doen, maar hoe nu als je toch graag een nieuwe telefoon wilt? Dan zou je deze natuurlijk los kunnen kopen.

Met telefoons zoals de Iphone is het ( als je dit graag wilt ) redelijk goed te doen om continue het nieuwste model te hebben. Wanneer je bijvoorbeeld op dit moment een iphone 5s hebt, en je zou deze graag omruilen voor een iphone 6, dan zou je ervoor kunnen kiezen om de iphone 5s te verkopen en daarna een nieuwe iphone 6 los kopen. Op deze manier hoef je maar een relatief klein bedrag bij te leggen, omdat iphones redelijk hun waarde aanhouden.

iphone los kopen

Veel mensen zullen de Iphone 6 los kopen

De reden dat veel mensen van plan zijn om het nieuwe toestel van Apple te kopen, is onder andere door de waanzinnige veranderingen die het nieuwe toestel heeft ondergaan. Ook komt het toestel sneller uit dan iedereen eigenlijk had verwacht, en bij veel mensen is dan ook hun huidige abonnement dan nog niet verlopen dus blijft er maar één optie over om de nieuwe iphone 6 te krijgen.

Een andere reden waarom veel mensen de iphone 6 los toestel kopen is uit kostenbesparing. Wanneer je zoals hierboven geschreven nog een oude iphone hebt liggen, dan zou je die kunnen verkopen en het geld kunnen gebruiken voor de aanschaf van een iphone 6. Wanneer je nu een sim-only abonnement zou nemen dan scheelt het over 2 jaar gerekend een hoop geld. Dit zou makkelijk op kunnen lopen tot honderden euro’s doordat het toestel duur is, en dus ook een abonnement. Een iphone 6 kopen is dan in eerste instantie misschien een wat duurdere optie, maar na 2 jaar is dit geld dubbel en dwars terugverdiend.

Even geduld hebben voordat je de iphone 6 gaat kopen

Wanneer iets net nieuw uitkomt betaal je de hoofdprijs, dat is met alles. Neem bijvoorbeeld de Playstation 4, of de Ipad. Natuurlijk gaat dit precies hetzelfde met de iphone 6, en zal deze in het begin een stuk duurder zijn dan over een halfjaar. De tip die ik wil geven is dan ook om een paar maanden, tot een halfjaar te wachten. Dit zou je zo nog een paar euro kunnen besparen.

Prijzen iphone 6 los toestel kopen

De prijzen van een losse iphone 6 komen voort uit verschillende factoren, waaronder het geheugen en bijvoorbeeld ook de grootte van de iphone ( de iphone 6 is namelijk verkrijgbaar in 2 verschillende formaten ). De prijzen worden bepaald door nog meer zaken zoals bijvoorbeeld telefoons met of zonder simlock, kleur en ga maar door. Het is daarom slim om goed op aanbiedingen te letten, en onze website in de gaten te houden.

Geef een reactie