Waarom Iphone 6 los toestel kopen?

By | 27 augustus 2014

Redenen om Iphone 6 los toestel kopen

Vanaf September van dit jaar is het mogelijk om een Iphone 6 in bezit te hebben, vanaf die periode ligt de nieuwste versie van de Iphone in de winkel. Deze Iphone zal maar 100 euro meer kosten dan de vorige versie van de Iphone, om deze reden denken ook veel mensen erover om een Iphone 6 los toestel te kopen.

Waarom Iphone 6 los toestel kopen?

Zoals zojuist al aangegeven zal dit toestel niet zoveel kosten in vergelijking met eerder uitgekomen versies van de Iphone. Maar dat is uiteraard niet de enige reden waarom je een Iphone 6 los toestel moet kopen, er zijn namelijk vele andere redenen te verzinnen.

Een voordeel dat je hebt bij een Iphone 6 los toestel kopen is dat je niet bang hoeft te zijn dat je teveel betaald. Dit is namelijk wel het geval als je besluit dit toestel aan te schaffen door middel van een abonnement. Als je een abonnement neemt met een Iphone betaal je de Iphone vaak in delen af en wordt deze uiteindelijk van jou. Dit klinkt te mooi om waar te zijn, maar als je het goed uitrekent betaal je vaak veel te veel. Daarbij vragen veel providers ook nog een voorschot en zit je vaak ook nog twee jaar vast aan een abonnement. Kortom, het is slimmer om een Iphone 5 los toestel te kopen, dan betaal je namelijk de Iphone naar waarde.

Maar er is nog een andere manier om aan de Iphone 6 te komen, namelijk door het afsluiten van een leasecontract. Je hoeft dan geen Iphone 6 los toestel kopen, maar komt wel in bezit van dit toestel. Je krijgt dan de Iphone gedurende het contract dat je hebt afgesloten. Het nadeel hiervan is dat het toestel nooit van jou wordt en je het als ware huurt dan. Aan het einde van de contractperiode moet je namelijk de Iphone 6 weer inleveren. Dit is uiteraard erg zonde als de telefoon nog goed was, want wie zegt dat de telefoon versleten is aan het einde van het contract?
Het voordeel wat je hierbij wel hebt is dat als er iets met het toestel aan de hand is, je de reparatiekosten niet hoeft te betalen. Deze luxe is niet alleen weggelegd als je een leasecontract afsluit, je kunt namelijk ook een verzekering voor je telefoon afsluiten. Hiervoor gelden dan vaak dezelfde voorwaarde alsook bij een leasecontract.

iphone 6 los toestel kopen

Als je het geld ervoor hebt, is het zeker aan te raden om een iphone 6 los toestel te kopen. De telefoon wordt dan namelijk meteen jouw bezit op de goedkoopste manier. Je hoeft dus niet extra’s te betalen en ook zit je niet aan een lastig contract vast. Je kunt er dan namelijk ook voor kiezen om een sim only af te sluiten of een prepaid kaart te kopen. Mensen die er dan ook vaak geld voor ebben gaan de Iphone 6 los toestel kopen en genieten van alle luxe die deze telefoon te bieden heeft.

Geef een reactie