Wat maakt de iPhone 6 bijzonder?

By | 2 september 2014

Het is echt een feit dat alle iphone’s al een aantal jaar zeer geliefd zijn bij smartphone gebruikers. Ze zijn compleet, bieden veel mogelijkheden en zijn multifunctioneel ze kunnen namelijk dienen als telefoon, tablet en laptop en dat in 1 apparaat. Natuurlijk worden gebruikers daar vrolijk van, zowel in de particuliere als de zakelijke sector vrijwel iedereen wil graag een iphone.

Het woord iphone is een begrip, en het zou eigenlijk in een woordenboek moeten komen te staan. Vooral met de nieuwe iphone, de iphone 6. Dit nieuwe model laat alle voorgaande modellen ver achter zich, dit is althans de bedoeling. Deze telefoon is groter, sneller en grafisch enorm geavanceerd, en dit maakt hem dan samen met de gehele iphone geschiedenis zeer bijzonder.

iphone 6 case

Apple wil zijn marktstatus behouden

Hier is niets teveel over gezegd, Apple wil zijn marktstatus behouden en om dit te realiseren zijn ze bereid om alles uit de kast te halen. Dit komt dan ook helemaal terug in de Iphone 6, want dit model zou weleens de belangrijkste van de gehele serie kunnen zijn. Dit heeft alles te maken met de concurrentiestrijd die gaande is tussen Apple en Samsung, en Apple doet alles eraan om deze te winnen en daarom zijn ze letter los gegaan op de Iphone 6 in alle aspecten, zo heeft het uiterlijk een upgrade gekregen, maar ook de processor ( en wat voor één!) maar ook aan het scherm en de camera is gedacht. Of deze upgrades niet genoeg waren, moest zelf het besturingssysteem het ontgelden zal IOS 8 de nieuwe besturing van de iphone 6 worden. Met zoveel aanpassingen mogen we met recht spreken van een bijzonder stukje technologie. Deze iPhone 6 kopen zal waarschijnlijk vanaf 9 september mogelijk zijn. Je kunt de iPhone 6 los kopen, een iPhone 6 abonnement afsluiten of een iPhone 6 los toestel scoren op een tweedehands platform zoals marktplaats.

iphone 6Verwacht het onverwachte

Op het internet gaan al vele geruchten rond, sommige zijn concreet en bij sommige is nog enige twijfel. Maar als we eerlijk moeten zijn, verwachten we nog veel meer nieuwtjes terug te vinden in de Iphone 6 en dit heeft te maken met het feit dat Apple graag consumenten verrast op de kers op de taart te kunnen zetten. Apple laat zich natuurlijk nog niet volledig uit over het nieuwe model, maar er zijn wel al de nodige hints gegeven en deze zijn alles behalve mis.

 

Geef een reactie