iPhone 6 en iPhone 6 Plus ruim 10 miljoen keer verkocht

By | 22 september 2014

De iPhone 6 en iPhone 6 Plus gaan als warme broodjes over de toonbank in landen waar beide toestellen inmiddels in de verkoop zijn gegaan. Sterker nog; de nieuwe iPhones hebben Apple in het eerste verkoopweekend een record bezorgd. Veel mensen benutten een iPhone 6 abonnement aanbieding.

De twee nieuwe mobiele telefoons werden afgelopen vrijdag, zaterdag en zondag in totaal ruim 10 miljoen keer verkocht. Dat laat Apple maandag weten. Ter vergelijking; vorig jaar werden de iPhone 5S en 5c in hun eerste weekend 9 miljoen keer verkocht.

iphone 6 plus kopen

Hoog aantal pre orders

Eerder werd al bekend dat de nieuwe iPhone 6-modellen vier miljoen keer werden gereserveerd door consumenten. De iPhone 6 en iPhone 6 Plus zijn momenteel in tien landen verkrijgbaar, waaronder de Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk en Duitsland. In Nederland is de iPhone 6 kopen vanaf aanstaande vrijdag pas mogelijk. Voor het einde van 2014 moeten beide telefoon in 115 landen in de winkel liggen. Veel mensen denken dat zij hun oude iPhone gaan verkopen, bron: http://www.iphoneverkopen.nl.

iPhone 6 Plus kopen of iPhone 6 kopen?

Apple heeft niet bekendgemaakt of de iPhone 6 of 6 Plus populairder is. Eerder deze week maakte MixPanel bekend dat de iPhone 6 een stuk populairder is dan de iPhone 6 Plus. MixPanel is een bedrijf dat de activiteit van iOS-gebruikers in apps bijhoudt, waaruit zou blijken dat de iPhone 6 een stuk populairder is dan het grotere model. Minder dan 0,5% van alle iPhone-gebruikers heeft een iPhone 6 Plus, terwijl de iPhone 6 al een aandeel van enkele procenten heeft weten te veroveren. Mogelijk heeft dit ook te maken met de beperkte voorraad van de iPhone 6 Plus.

Al met al lijkt het grootste deel van de consumenten een voorkeur te hebben voor de reguliere iPhone 6. Check ook eens enkele horlogemerken.

Geef een reactie