iPhone 6 Plus kopen

Wil je graag de iPhone 6 Plus kopen? In het onderstaande overzicht vind je de goedkoopste aanbieders en de beste iPhone 6 Plus aanbiedingen. Klik om de naam van de aanbieders om de verschillende aanbiedingen te bekijken. De iPhone 6 Plus is verkrijgbaar vanaf €799,-.

iPhone 6 / iPhone 6 Plus kopen i.c.m. een abonnement:

In het najaar van 2014 zal de wereld kennis kunnen maken met de iPhone 6 Plus, het nieuwe mobiele paradepaardje van Apple. Met de iPhone 6 Plus wordt niet alleen een compleet nieuw toestel geïntroduceerd, maar verschijnt eveneens het nieuwe iOS 8 besturingssysteem. Kenmerkend voor de nieuwe smartphone is niet alleen de verbeterde software, maar ook de hardware kreeg uiteraard opnieuw een stevige upgrade te verwerken. Zo zal de iPhone 6 Plus beschikken over een verbeterde processor, krijgt het meer werkgeheugen en wordt de hardware een stuk energiezuiniger. Dat is echter niet alles, want ook de batterij zou over een aanzienlijk hogere capaciteit beschikken en daarnaast zou het toestel zomaar over een NFC-chip kunnen beschikken. De voorbije maanden stonden voor veel liefhebbers van de iPhone volledig in het teken van het volgen van de geruchten, maar nu komt het moment waarop we de iPhone 6 Plus in de armen zullen kunnen sluiten toch echt in sneltempo dichterbij. Wil jij ook een iPhone 6 Plus abonnement afsluiten of de iPhone 6 Plus kopen? Tip: Wil u besparen? Dan is uitgaven berekenen een verstandige keuze.

Twee verschillende iPhone 6 toestellen
Een opvallend gerucht dat eigenlijk reeds van bij het begin de wereld is ingestuurd heeft betrekking tot de schermgrootte van de iPhone 6. Naar verwachting wordt er immers niet één, maar worden er wel twee nieuwe versies van de bekende smartphone van Apple aangekondigd, en kun je één van de twee modellen aanschaffen, de iPhone 6 of de iPhone 6 Plus kopen. De eerste uitvoering zou beschikken over een beeldscherm van 4,7-inch. De tweede versie zou dan weer een schermgrootte krijgen van 5,5-inch. Het verschil in schermgrootte zou overigens niet het enige verschil zijn tussen beide systemen. Zo werd eerder ook het gerucht de wereld ingestuurd dat de 5,5-inch versie zomaar zou kunnen beschikken over verbeterde specificaties en het zogenaamde saffierglas. Dit glas is een stuk sterker dan het glas dat werd gebruikt in de voorgaande iPhones, maar kost ook een behoorlijk stuk meer. Daarnaast is het eigenlijk ook niet meer dan normaal dat de 5,5-inch uitvoering verbeterde specificaties zal krijgen omdat het grotere beeldscherm sowieso meer vermogen van het toestel zal vragen. Verwacht wordt in ieder geval dat de iPhone 6 5,5-inch versie over een verbeterde batterij en misschien zelfs ook over meer geheugen zal beschikken. Is je iPhone 6 toestel stuk? Kijk dan eens naar iPhone 6 reparatie venray.

Prijs van de iPhone 6 Plus
Wil je de iPhone 6 Plus kopen, dan is het natuurlijk belangrijk welke prijs daar tegenover staat. Over de prijs van de iPhone 6 Plus is reeds behoorlijk wat geschreven en terecht, want wanneer we alle huidige geruchten eens op een rijtje zouden zetten kan het haast niet anders dan dat de nieuwe smartphone van Apple nog een stukje duurder wordt dan haar voorgangers. Daarbij moet uiteraard wel opnieuw een onderscheid worden gemaakt tussen de gewone versie met een 4,7-inch beeldscherm en de uitvoering met een 5,5-inch beeldscherm. Deze laatste beschikt zoals eerder op deze pagina reeds aangegeven naar alle waarschijnlijkheid over het zogenaamde saffierglas waardoor de standaard kostprijs van het toestel in ieder geval een stukje hoger uit zal vallen. Analisten verwachten tot dusver dat het toestel ongeveer 100 euro duurder zal zijn dan haar voorganger. Voor mensen die van plan zijn om de iPhone 6 Plus gewoon los aan te kopen is dit in ieder geval een behoorlijke hap uit hun budget.

Gelukkig zal het net als bij de voorgaande iPhone toestellen ook terug mogelijk zijn om de iPhone 6 Plus aan te kopen in combinatie met een speciaal abonnement. Op deze manier wordt het mogelijk gemaakt om gewoon een maandelijkse kostprijs voor je abonnement te betalen en dat zonder dat je in één keer een gigantisch bedrag op tafel moet leggen. Tot dusver is het wel nog niet bekend welke uitvoeringen er van de iPhone 6 Plus in bundels zullen worden aangeboden. Tijdens de vorige lanceringen van een nieuwe iPhone betrof het steevast alle uitvoeringen (er werd steeds een onderscheid gemaakt op vlak van opslagcapaciteit), maar het is nog maar de vraag of dat nu met de lancering van twee verschillende schermgroottes eveneens het geval zal zijn. In ieder geval is het nog even afwachten vooraleer we definitief weten welk prijskaartje er aan de iPhone 6 Plus zal verbonden zijn.

iPhone 6 Plus kleuren
Indien je van plan bent om de iPhone 6 Plus te kopen, dan zal je natuurlijk eerst even goed moeten nadenken over het kleur dat je precies wil hebben. Naar verwachting zal de iPhone 6 Plus bij de lancering namelijk opnieuw beschikbaar zijn in drie verschillende kleuren, namelijk zwart, wit / zilver en goud. Deze kleuren zijn door de jaren heen als het ware standaard geworden voor de bekende smartphone van Apple. De iPhone 5C verscheen dan weer in een behoorlijk aantal andere kleuren, maar het lijkt weinig waarschijnlijk dat deze ook bij de iPhone 6 aangeboden zullen worden.

De vormgeving van de iPhone 6 Plus
De kleuren van de iPhone 6 Plus mogen dan naar verwachting ongewijzigd zijn gebleven, dat geldt niet voor het volledige concept van de smartphone. Eerder werd namelijk reeds aangegeven dat de achterzijde van het toestel waarschijnlijk volledig uit aluminium zal bestaan. Op de conceptfoto’s die de laatste maanden zijn verschenen zorgde dit gegeven alvast voor vervelende en zeer opvallende randen verspreid over het toestel. Deze randen zijn nodig om een zo optimaal mogelijke verbinding te kunnen garanderen. Het laatste wat Apple wil is opnieuw een verbindingsprobleem creëren wanneer het toestel op een bepaalde manier wordt vastgenomen zoals vroeger soms het geval was. Toch lijk het weinig waarschijnlijk dat deze lijnen niet op een mooie manier afgewerkt zullen worden, bijvoorbeeld door gebruik te maken van glas. Verder lijkt het ook reeds vast te staan dat de iPhone 6 Plus zomaar nog dunner zal worden dan haar voorganger. De omvang van het toestel zal door het grotere beeldscherm uiteraard wel zijn toegenomen in vergelijking met de iPhone 5 en 5S.

iPhone 6 Plus draadloos opladen of niet?
Een ander gegeven waar reeds enige tijd over wordt gepraat is de mogelijkheid om de iPhone 6 Plus draadloos op te laden. Het is bekend dat Apple reeds enige tijd de mogelijkheid bestudeerd om toestellen gratis op te laden. Op moment van schrijven is het bijvoorbeeld reeds mogelijk om de Apple Magic Mouse draadloos op te laden, al heb je daar wel een extra toestel voor nodig van een derde uitgever. Hoe dan ook gaat het vermoeden reeds enige tijd dat het ook met de iPhone 6 Plus mogelijk zal zijn om deze draadloos op te laden. Of dat daadwerkelijk ook het geval zal zijn valt echter momenteel nog af te wachten.

iPhone 6 Plus met het nieuwe iOS 8
Wanneer er een nieuwe iPhone aan het grote publiek wordt voorgesteld gaat dat doorgaans steeds gepaard met een nieuwe versie van het bekende iOS besturingssysteem. Hoewel het soms slechts over een update gaat is het deze keer tijd geworden om kennis te maken met het vernieuwde iOS 8 die heel wat nieuwe, interessante mogelijkheden zal bevatten. Bij de lancering van het nieuwe besturingssysteem zal er vooral worden gekeken naar het energieverbruik van de iPhone. Het nieuwe OS zal het namelijk mogelijk maken om in één oogopslag te zien hoeveel bepaalde apps van je batterij vergen. Dat is echter niet alles, want apps die op de achtergrond draaien en veel energie verbruiken zullen door het besturingssysteem ook automatisch worden afgesloten. Op deze manier hoopt Apple er voor te zorgen dat de batterijduur van de iPhone 6 Plus aanzienlijk kan worden verlengd. Kijk voor de beste iPhone 6 Plus aanbiedingen hierboven op de pagina. Daar kun je snel en gemakkelijk een iPhone 6 Plus kopen.

iPhone 6

Een andere, misschien wel opvallende vernieuwing is het feit dat ontwikkelaars van apps bij iOS 8 toegang zullen krijgen tot de zogenaamde Touch ID-sensor. Dit was in het verleden nog niet mogelijk. Op deze manier wordt het mogelijk om verschillende nieuwe en interessante functies toe te voegen aan apps, maar er is nog meer. Eerder raakte namelijk ook reeds bekend dat met de lancering van het iOS 8 besturingssysteem er in het bijzonder de nadruk zal worden gelegd op thuis en gezondheid gerelateerde applicaties. Zo zal de Homekit het mogelijk maken om verschillende onderdelen van uw huis te bestuderen en zal de Healthkit gebruikers van de mogelijkheid voorzien om extra informatie te verzamelen over bijvoorbeeld hun workout, de algemene ingesteldheid van hun lichaam en ga zo maar door.

Een andere vernieuwing die meteen in het oog springt wanneer we de te verwachten mogelijkheden en vernieuwingen van het iOS 8 bekijken is het feit dat Apple een stuk strenger is geworden voor de zogenaamde notificaties. Tegenwoordig was het voor apps steeds mogelijk om op de meest ongunstige momenten notificaties naar de gebruiker te versturen, maar dat wordt dus met de komst van de iPhone 6 Plus aan banden gelegd. Door middel van een eenvoudige functie zal de gebruiker immers steeds over de mogelijkheid beschikken om deze ongewenste meldingen per direct uit te schakelen. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, samen met het iOS 8 besturingssysteem worden verschillende nieuwigheden geïntroduceerd die de gebruiker wederom van een aanzienlijk aantal nieuwe mogelijkheden zal voorzien.

Wanneer kan ik de iPhone 6 Plus kopen?

Het is op moment van schrijven nog niet bekend wanneer de iPhone 6 Plus kopen mogelijk is in Nederland. Inmiddels raakte wel bekend dat Apple op 9 september een groot media-evenement zal houden waarop de iPhone 6 Plus aan het grote publiek zal worden voorgesteld. Verwacht wordt overigens ook dat tijdens dit evenement ook het iOS 8 wordt voorgesteld welke standaard op de iPhone 6 zal worden geïnstalleerd en dat de wereld voor het eerst kennis zal kunnen maken met de zogenaamde Smartwatch. Wanneer de traditie van de voorbije jaren wordt gerespecteerd zou de nieuwe iPhone vervolgens enkele weken later op verschillende wereldmarkten verschijnen. Het zou daarbij net als in het verleden gaan om onder andere de Verenigde Staten, Duitsland en Engeland. De verwachting is dan ook momenteel dat de iPhone 6 ten vroegste eind september of begin oktober 2014 op de Nederlandse en Belgische markt zal verschijnen. Of bij de release meteen beide versies aanwezig zullen zijn is echter nog maar zeer de vraag. Dat zal men echter moeten blijken bij de voorstelling van de nieuwe smartphone van Apple

Mobiele betalingen
Mobiele betalingen zijn de toekomst, zoveel mag inmiddels duidelijk zijn. Verschillende andere smartphones die werken met het Android besturingssysteem maken dit reeds duidelijk, maar ook Apple kan wat dat betreft uiteraard niet achterblijven. Verwacht wordt dan ook dat de iPhone 6 Plus over een NFC-chip zal beschikken of haar gebruikers in ieder geval de mogelijkheid aan zal bieden om mobiel betalingen uit te kunnen voeren. Eerder kreeg Apple ook reeds een patent toegekend die wijst op het valideren van mobiele betalingen met behulp van de zogenaamde fingerprint sensor. Hoe deze mobiele betalingen precies uitgevoerd zullen worden is tot dusver echter nog niet bekend, maar vast staat in ieder geval wel dat het uitvoeren van betalingen er in de toekomst een behoorlijk stuk anders uit zal komen te zien!

Speciale omkeerbare USB-kabel
Eén van de meest opvallende geruchten die zijn verschenen omtrent de iPhone 6 Plus heeft betrekking tot de USB-kabel waarmee deze verbonden zou kunnen worden met de computer. In het verleden werd hiervoor steevast gebruik gemaakt van een standaard kabel, maar daar zou met de komst van de iPhone 6 zomaar verandering in kunnen komen. Recent werd het gerucht immers de wereld ingestuurd dat samen met de iPhone 6 Plus een speciale kabel zou worden geleverd die langs beide zeiden geconnecteerd zou kunnen worden. Dat was tot dusver nog nooit mogelijk. Iedereen heeft het wel al eens voorgehad dat je snel een USB-apparaat moet verbinden met de computer, maar dat je dat probeert met de foutieve zijde waardoor deze maar niet verbonden raakt. Wel, dat probleem zou zich bij de iPhone 6 dus niet langer voor kunnen doen. Of de kabel daadwerkelijk standaard zal worden meegeleverd met de iPhone 6 Plus is echter nog maar de vraag. Analisten voorspelden namelijk meteen na het uitbrengen van het nieuws dat de kabel tot op vandaag nog steeds veel te duur is.

Batterijduur van de iPhone 6 Plus
Als er één aspect aan de iPhone is waar iedereen zich in het verleden wel eens aan heeft geërgerd dan is het ongetwijfeld de batterijduur. In vergelijking met andere smartphones loopt de batterij van de iPhone immers wel erg snel leeg. Met de komst van de iPhone 6 Plus lijkt daar eindelijk verandering in te zullen komen. Verwacht wordt bijvoorbeeld dat het toestel over een verbeterde batterij met een hogere capaciteit zal beschikken. In de geruchtenmolen vinden we tot dusver verschillende veronderstellingen terug. Zo zou een batterij met een capaciteit van 1810 mAh of zelfs 2915 mAh mogelijk moeten zijn. Het lijkt in ieder geval nu reeds vast te staan dat de capaciteit van de batterij sterk afhankelijk zal zijn van het type toestel van je keuze. Het spreekt immers voor zich dat de iPhone 6 Plus versie met een beeldscherm van 5,5-inch over een groter energieverbruik zal beschikken dan de versie met een kleiner beeldscherm. Toch zou de batterijduur van de iPhone 6 Plus niet alleen op deze manier worden verlengd.

Met de lancering van iOS 8 in het vooruitzicht wordt er deze keer bijzonder veel speciale aandacht besteed aan het energieverbruik. Eerder raakte bijvoorbeeld reeds bekend dat het besturingssysteem apps die op de achtergrond draaien en veel energie vergen automatisch zal afsluiten. Deze unieke functie zal er daarnaast naar verwachting eveneens voor zorgen dat de iPhone 6 Plus niet zomaar zonder reden zal opwarmen. Een andere mogelijkheid waarop er behoorlijk wat energie zal bespaard kunnen worden is het gegeven dat apps niet langer permanent met de server verbonden zullen moeten zijn. Deze connectie wordt vanaf de lancering van de iPhone 6 Plus immers geregeld in het framework van het iOS 8 besturingssysteem. Dit zou het energieverbruik van verschillende VOIP gerelateerde apps aanzienlijk kunnen beperken. Het zou daarbij echter niet alleen gaan om bijvoorbeeld de Skype applicatie, maar ook de applicaties van Facebook en WhatsApp zouden op deze manier een stuk energievriendelijker worden.

Een derde en voorlopig laatste aanpassing die aangebracht zal worden in de software van de iPhone 6 Plus heeft betrekking tot het energieverbruik per app. Vroeger was het nagenoeg onmogelijk om na te gaan wat het reële energieverbruik van je applicaties was, maar dat wordt bij de iPhone 6 Plus dus in één oogopslag duidelijk. Op deze manier moet de gebruiker in staat worden gesteld om zelf de applicaties die het meeste energie vergen van hun toestel uit te schakelen. Verwacht wordt in ieder geval dat energievriendelijke apps naar de toekomst toe een stuk belangrijker zullen gaan worden voor zowel Apple als voor de iPhone gebruiker.

Hoe efficiënt en interessant de aanpassingen in de software ook mogen zijn, uiteraard is het vooral de hardware die zorgt voor een bepaald energieverbruik, maar ook daar blijkt Apple aan gedacht te hebben. Dat het grotere beeldscherm voor meer energieverbruik zal zorgen, daar bestaat maar weinig twijfel meer over, maar toch probeert Apple dit op verschillende manieren hardwarematig op te vangen. Zo zal de iPhone 6 Plus uiteraard wederom beschikken over het zogenaamde Bluetooth 4.0. Deze Bluetooth versie maakt het mogelijk om gebruik te maken van een speciale lage energie verbinding waardoor er aanzienlijk minder van je batterijduur wordt gevergd. Dat is echter niet alles. Naar verwachting zal de iPhone 6 Plus namelijk ook weer gaan beschikken over een soort van M7 motion-coprocessor. Dit onderdeel zorgt er voor dat de bewegingsdata niet naar de processor van het toestel wordt gestuurd. De zware (in het geval van de iPhone 5 en 5S) A7-processor wordt op deze manier niet continue belast met deze taken waardoor er aanzienlijk wat energie kan worden bespaard. Genoeg redenen om tot de iPhone 6 Plus kopen over te gaan!

Verbeterde camera
Gebruikers van de iPhone kunnen reeds verschillende jaren rekenen op een camera die foto’s maakt in een kwaliteit om u tegen te zeggen. Het ziet er echter naar uit dat de foto’s van de iPhone 6 Plus zomaar nog beter zullen worden. Niet alleen zal de iPhone 6 naar verwachting over een 10-megapixel camera beschikken, daarnaast zou er een aanzienlijk dunnere lensfilter worden gebruikt. Deze zou gevoeliger moeten zijn voor licht wat de algemene kwaliteit van de foto’s uiteraard alleen maar ten goede zal komen. Andere geruchten die de ronde doen spreken over een 8-megapixel camera zoals het geval was bij de iPhone 5S, maar dan wel in combinatie met een beeldstabilisator. Hoe dan ook mag het nu reeds duidelijk zijn dat het met de iPhone 6 mogelijk zal worden gemaakt om zomaar nog scherpere foto’s te nemen en dat niet alleen bij daglicht, maar ook in het donker. Wil je de iPhone 6 kopen of iPhone 6Plus kopen, maar alleen wanneer er een verbeterde camera is? Dan zal je waarschijnlijk op je weken worden bediend.

iPhone 6 Plus kopen met korting
Het staat nu reeds vast dat de iPhone 6 Plus ongetwijfeld in geen tijd weer de populairste smartphone op de markt zal worden. Iedereen wil na 9 september de iPhone 6 kopen of iPhone 6 Plus kopen. Jammer genoeg hangt er altijd een behoorlijk stevig prijskaartje aan het toestel van Apple waardoor niet iedereen zomaar over de mogelijkheid beschikt om deze meteen in huis te halen. Gelukkig bestaan er verschillende mogelijkheden om de iPhone 6 met korting in huis te halen. Op deze manier wordt het bedrag dat je moet betalen toch een klein beetje verlaagd. De meeste webwinkels pakken immers regelmatig uit met speciale promoties of met bijvoorbeeld kortingscodes. Deze speciale kortingen maken het mogelijk om jouw iPhone 6 direct een stuk voordeliger te maken. Daarnaast is het zoals eerder reeds aangegeven ook ten allen tijde mogelijk om de iPhone 6 niet in één keer, maar wel in schijven te betalen door het afsluiten van een speciaal iPhone 6 abonnement. Op deze manier wordt het meteen voor een veel grotere doelgroep mogelijk om de nieuwe Apple iPhone in huis te kunnen halen.

iPhone 6 kopen of iPhone 6 Plus kopen, of niet?

Ga je de iPhone 6 kopen of iPhone 6 Plus kopen, dan zal je als gebruiker opnieuw worden verwend met een groot aantal interessante en vooral nieuwe mogelijkheden. Hoewel we eigenlijk nog niet weten hoe de nieuwe iPhone er precies uit zal komen te zien en over welke specificaties hij exact zal beschikken staat het wel reeds vast dat niet alleen de software, maar ook de hardware een stevige upgrade heeft gekregen in vergelijking met voorgaande toestellen. Hoe hoog de kostprijs precies zal komen te liggen valt nog niet echt goed in te schatten, maar algemeen kan wel worden aangenomen dat de iPhone 6 versie met een 5,5-inch beeldscherm over een behoorlijk stevig prijskaartje zal beschikken. Mensen die van plan zijn om een iPhone 6 Plus te kopen zullen in ieder geval wel de mogelijkheid hebben om te kiezen tussen een losse aankoop of een aankoop in combinatie met een abonnement. De iPhone 6 Plus los kopen of iPhone 6 los kopen in combinatie met een sim only abonnement is uiteraard ook een mogelijkheid. Hoe dan ook, heb je nood aan een nieuwe smartphone en wil je kunnen genieten van een groot beeldscherm, een naar verwachting aanzienlijk langere batterijduur en tal van nieuwe en innovatieve mogelijkheden? Dan mag het nu alvast reeds duidelijk zijn dat de iPhone 6 Plus zeker en vast een toestel is dat zal weten te voldoen aan jouw verwachtingen!

Geef een reactie